Mailing
Twitter de la GVA

Youtube GVA

Facebook Somonline

Flickr Presidente

Sugerencias
 
Tu Comunitat
TRADICIONES
Ver todas    Subir artículo
 
 
GOOGLE MAPS
Ver   
 
Google maps El mapa de la Comunitat hecho con tus fotos!
Sube fotgrafías de tus rincones favoritos y ayúdanos a crear el nuevo mapa de la Comunitat
RUTAS
Ver todas    Subir artículo
 
 
 
TRADICIONES  
VIII Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs i la VI Llagostí Tapa Tour
Por Som Online Magazín Actualizado 22-07-2015
 

Menús i originals tapes amb el llagostí de Vinaròs com a protagonista

A les VIII Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs i la VI Llagostí Tapa Tour, que es prolongaran fins al 9 d’agost, el llagostí de Vinaròs es converteix en l’estrella, més si és possible, de l’oferta gastronòmica de la localitat durant les pròximes setmanes.

En el cas de les jornades, participen onze restaurants que ofereixen diferents menús on el llagostí és present, tant com als aperitius com ara, als entrants i als plats principals. Trobem propostes molt innovadores i que podríem considerar dins de les noves tendències culinàries però també preparacions habituals dels llagostins, sense oblidar plats mariners i arrossos on els llagostins també donen un toc especial. Els menús oscil·len entre els 30 i els 35 euros, un preu molt competitiu, tenint en compte la qualitat d’un marisc com és el llagostí.

D’altra banda, són tretze els establiments que participen en la VI Llagostí Tapa Tour, amb propostes molt originals i presentades com a autèntics plats de xicotet format on els llagostins mariden amb productes molt diversos. El funcionament d’aquesta Tapa Tour és com el d’anteriors edicions: es tracta de fer la ruta, visitant un mínim de cinc establiments i votar la que més haja agradat. En tots els establiments, les tapes, que se serveixen amb beguda, tenen un preu de cinc euros.

Les votacions es realitzen emplenant les pàgines centrals del fullet informatiu i dipositant el vot en una urna en una Tourist Info o en el mateix establiment. Tots aquells que participen entraran en el sorteig de lots de xocolates Crec; lots de formatges de Catí; lots de conserves artesanes Coarvi; visita i tast de vi al celler Magnanimus de Vilafamés; el llibre La Cuina del Mercat de Vinaròs; tractaments de bellesa de luxe al centre d’estètica Beauté; lots de rutes Vinaròs Llépol, degustacions de tapes per a dues persones en un dels establiments participants i un cap de setmana per a dues persones a Vinaròs, a l’hotel RH Vinaròs Platja en règim d’allotjament i esmorzar.

En el material que ja està disponible a la Tourist Info, i també al web de Turisme Vinaròs www.turisme.vinaros.es, es pot trobar tots els menús complets i llistat de tapes, així com les adreces i telèfons dels restaurants participants en ambdues iniciatives.
 


 
Más info en www.turisme.vinaros.es
 
Vota | Resultado 0 votos
Print Imprimir Mail Enviar | Facebook Delicious Technorati Yahoo Meneame Wikio ¿Qué es esto?
 
 

Portada| Destacados| Especiales| Te interesa saber| Agenda| Tu Comunitat
Meteo| Canal GVA
Mailing List| Sugerencias| Mapa Web| Accesibilidad| Aviso legal
Som CV Generalitat Valenciana